Eclipsi de Sol Total

El passat 21/8/2017 vaig tenir la sort de poder veure i fotografiar en excel·lents condicions l’eclipsi de Sol total dels EEUU. Vam estar a Glendo, un petit poble de Wyoming que estava en la línia de centralitat. Vam poder gaudir de 2m i 27 seg. de totalitat, i a més el temps ens va permetre veure l’eclipsi sencer sense cap núvol, des del primer contacte fins al quart contacte. En total van ser unes 2 h. i 45 minuts que jo he intentat resumir en un fotomuntatge de 14 fotos: 5 de tota la pujada, 4 de l’eclipsi total i 5 més de tota la baixada fins l’últim contacte. El material per fer les fotos va ser el següent:

Canon 600D

Teleobjectiu 70-300 mm a 300 mm

Trípode fotogràfic lleuger i sense seguiment.

Cable disparador

làmina baader

Totes les fotos estan fetes en format raw a ISO 100 i f/16. Només canvia el temps d’exposició, i evidentment que durant la fase total vaig treure la làmina baader i vaig fer les fotos del total sense filtres.

Deixa un comentari