Perseids collita 2019

Tot i que semblava que aquest any poc hi havia a fer amb la lluna quasi plena, al final hem pogut acabar observar-ne algun, i en el meu cas (i espero que vosaltres hagueu gaudit de la mateixa sort), captar-ne amb la càmera, les dues fotos son circumpolars que vaig fer el dia de l’observació a Fumanya ja que el dia del màxim, em vaig oblidar la targeta :roll: , tot i això aquests son els primers perseids que caço, però que ja hagi passat el dia del màxim de la pluja no vol dir pas que s’hagin acabat, això no passarà fins d’aquí a diversos dies, bona sort i bon estiu!


Imatge circumpolar on es pot observar un perseid prop de l'estel polar, 369 segons d'exposició, ISO 3600, F/3.5, i objectiu de 18mm. 3/8/2019

 

En aquest cas el perseid es troba només visible en part, prop de cassiopea. 392 segons d'exposició, ISO 100, f/3.5 i objectiu de 18mm

Deixa un comentari