Associa’t

(any 2013)


Podeu formar part d’aquesta Agrupació abonant la quota de 40€ l’any, i podreu gaudir de les nostres activitats reservades als socis (xerrades, observacions, tallers), així com rebre un butlletí trimestral.

Els menors de 25 anys tindreu accés com soci junior per 20€ l’any.

A més, dins una família, tots els membres residents al mateix domicili tindreu accés a l’Agrupació com a socis de ple dret, sempre que un dels membres declari aquesta condició, essent la quota per aquest de 40€/any i 0€ la resta de la família. En aquest cas, només es rebrà un sol butlletí al domicili.

Tots podeu fer un tastet de l’Agrupació amb la modalitat promuguda a la web amb 6 mesos gratuits, i sense compromís, i plè dret d’accés a xerrades i observacions. A tenir en compte que l’accés al butlletí és en format pdf.

Si voleu donar-vos ara d’alta com a soci/a, adreçeu-nos un correu electrònic, indicant nom, cognom, DNI, adreça, telèfon de contacte. Per qualsevol dubte, també ens podeu enviar un correu electrònic.

En associar-vos, a més, us donem d’alta al llistat de socis amb accés a les planes privades d’aquesta web, trobant-hi per exemple galeries de imatges preses pels socis, l’accés als darrers butlletins en pdf, l’opció de poder penjar comentaris, etc.

 

En resum:

quota anual: 40 Euros
quota familiar anual: 40 Euros/família
quota jove anual (fins als 25 anys): 20 Euros

quota virtual: 0 Euros (6 mesos)